vanilla

субота, 18. август 2012.

Kroaszán torta

Ez még karácsonyra készült (látszik a dekorációrol) most került sor rá hogy leírjam.


Hozzávalók:
Tészta:5 tojás,5 evőkanál cukor,5 evőkanál liszt,1 evőkanál kakaó,1 sütőpor.
Krém:Csokis krém:5 deci tej,3 evőkanál cukor,2 csokoládés puding,10 dkg vaj.
Vaniliás krém:5 deci tej,3 evőkanál cukor,2 vaniliás puding,10 dkg vaj.
1 nagy csomag 7 days mini kroaszán.
Készül:A tészta hozzávalóibol piskótát sütünk mikor kihült elfelezzük.(így kapunk két kisebb négyzetet).Megfőzzük a pudingokat a tejben a cukorral és mikor kihült hozzáadjuk a kikevert vajat.
Alulra kerül az egyik tészta erre a vaniliás krém majd rárakjuk a kroaszánokat erre kerül a csokis krém (vigyázzunk hogy krém kerülyön a kroaszánok közé is) majd rátesszük a másik tésztát.Dekorálhatjuk tejszínnel is most fondantal vontam be.
Ez egy kisebb torta aki nagyobbat szeretne az duplázon rá.




Нема коментара:

Постави коментар