Ebben a sütiben az a jó hogy nem kell sütni.A gyümölcsök is nyersen vannak benne és igazán finom szaftos süti.Ezt még régebben a Tarka világ újságban találtam.
Hozzávalók:
kb.15-20 darab petit keksz (albert keksz),50 dkg reszelt alma,3 banán,10 dkg darált dió,15 dkg darált keksz,10 dkg cukor,
1 vaniliás puding,3 evőkanál cukor,5 deci tej,
1 tejszínhabpor.
Készül:
Egy 20x30 cm mélyebb tepsi alyát kirakjuk a petit kekszel.A reszelt almához hozzáreszeljük a banánt is.Hozzáadjuk a cukrot,diót és a darált kekszet majd jól összedolgozzuk és a keksz alapra símítjuk.A pudingot a szokásos módon megfőzzük majd asz almás keverékre öntjük.Mikor kihült a tejszínhabport fölverjük és rásímítjuk a tetejére.
Hozzávalók:
kb.15-20 darab petit keksz (albert keksz),50 dkg reszelt alma,3 banán,10 dkg darált dió,15 dkg darált keksz,10 dkg cukor,
1 vaniliás puding,3 evőkanál cukor,5 deci tej,
1 tejszínhabpor.
Készül:
Egy 20x30 cm mélyebb tepsi alyát kirakjuk a petit kekszel.A reszelt almához hozzáreszeljük a banánt is.Hozzáadjuk a cukrot,diót és a darált kekszet majd jól összedolgozzuk és a keksz alapra símítjuk.A pudingot a szokásos módon megfőzzük majd asz almás keverékre öntjük.Mikor kihült a tejszínhabport fölverjük és rásímítjuk a tetejére.
Nem kell sütni és milyen mutatós is!!!!
ОдговориИзбришиNagyon szeretem az ilyen sütiket! Nagyon jól néz ki guszta!
ОдговориИзбришиAmúgy is édeset ennék édessel, de ez nagyon jól néz ki!!!
ОдговориИзбришиKöszönöm.
ОдговориИзбришиIgen nagyon finom és mutatós.