vanilla

среда, 11. јануар 2012.

Kaszattó torta



Hozzávalók: 
30 dkg tördelt keksz,kb.1 deci tej, 25 dkg margarin,25 dkg porcukor,10 dkg tejes csoki,2 evőkanál nutela,15 dkg zselés cukor,5 dkg pörkölt vagdalt dió,2 banános csoki.
Készül:
A tördelt kekszet leöntjük a langyos tejjel.A margarint kikeverjük a porcukorral majd hozzáadjuk az olvasztott csokit és a nutellát.Hozzáadjuk a vagdalt pörkölt diót,zselés cukrot és a banános csokit,beáztatott kekszet.Összekeverjük.Majd a kenyérsütő tepsi formát kibéleljük öntapadós fóliával 
és belesímítjuk a kapott maszát.1 éjszakára hűtőszekrénybe tesszük majd másnap kifordítjuk és tejszínnel vagy tejszínpótlóval díszítjük.





Нема коментара:

Постави коментар