vanilla

недеља, 25. март 2012.

Elmondom


Ma van egy éve ...és minden érzés nagyon föl van elevenedve bennem.
Nem vagyok egy panaszkodós típus...vannak akik pár házzal laknak tőlünk és a napokban tudták meg...
Egy éve hogy a Drágám a roszul lett ...nem sok időre rá meg is tudtuk a diagnózist és azt is hogy sajnos nem műthető és nem is lesz az soha.
Nem gondoltam volna még rém álmomban sem hogy 28 évesen ez vár rám... Hogy egy daganat meg tud nőni ijen nagyra semmi jelek nélkül és hogy ijen fiatalon még ezzel is küzdenünk köll mert melette van még sok kisebb gond.S hogy itt az a két pici fiú is.
De én még senkiben nem láttam enyi erőt,akaratot és pozítív gondolkodást.És mi hisszük és tudjuk hogy minde jó lesz!!!



Danas je godinu dana...i sva osecanja su mi uzbzrkana.
Nisam neko ko ce se zaliti i nezelim nicije sazaljenje nepisem zbog toga...ima ljudi koji zive par kuce od nas i pre neki dan su samo saznali...
Danas je godinu dana kako mi je mom Dragom pozlilo...ne mnogo posle toga smo saznali i dijagnozu i da se nemoze operisati niti ce se ikada moci...
Nisam nikada mislila da cu sa 28 godina toliko toga preci...Da jedan tumor moze narasti do te velicine a da nema nikakvih predznakova,da ovako mladi moramo se boriti i sa njim a ima pored toga jos mnogo manjih problema i tu su i ova dva mala momka.
Ali ja nikad nisam ni u kome videla toliko zelje,volje i pozitivnih misli.
I mi znamo i verujemo da ce sve biti uredu!!!




11 коментара:

  1. Draga Daniela, zelim vam svu srecu ovog sveta da pobedite tu groznu bolest. Kazu da se cuda dogadajaju i iskreno se nadam da ce se se to potvrditi u vasem slucaju.
    Veliki pozdrav tebi i tvojim momcima

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Casa de vanilla ma verujemo i mi u cuda a i pozitivni smo skroz ali ipak na ovaj danasnji dan nije nam svejedno.

      Избриши
  2. Nagyon nehéz dolog ez, sajnos a családunkban is van érintett. Nagyon sok kitartást és pozitív hozzáállást kívánok, hihetetlen sokat számít!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Ez a pozitiv gondolkodás nagyon jó, csak így tovább. Nem szabad feladni soha, főleg ha párod ilyen erős akkor különösen nem . Sajnos hogy a betegség különösen ez a "kór" nem ismer életkort, akár fiatal akár idős. Próbáld meg nem figyelembevenni ezt és ugyanúgy éljetek mint mikor nem tudtátok hogy ez a probléma van. Tudom ez nagyon nehéz lehet, de ettől lesz kellemesebb a napotok ha élitek életeteket szépen tovább. Nem kell előre szaladni még csak gondolatban sem mert akkor a mostani életedet is elkeseríted. Ez azt jelenti éljetek a mában amíg lehet boldogan. Nem is baj ha a szomszédok nem tudják mert akkor sajnálkoznának.Bízom benne hogy még sokáig tudtok együtt boldogan élni, addig pedig vigyázzatok egymásra és a gyermekeitekre. További pozitív gondolatokat kívánok sok szeretettel !

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Köszönöm Éva.
      Igen mi csak pozítívan gondolkodunk és hisszük hogy minden jó lesz.
      Csak ez a mai nap egy kicsit nehéz.
      Nem gondolkodunk mi a betegségen és úgy éljük a mindenapjainkat mintha nem is lenne semmi gond.

      Избриши
  4. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok, ez nagyon nagy lelki megpróbáltatás a mai nehezen élhető világban!!!

    ОдговориИзбриши
  5. Egyetértek Vicuskával, Éva szavaival kapcsolatban...Döbbenten olvastam soraidat! Kitartást, erőt és türelmet kívánok!

    ОдговориИзбриши