Finom köret sültek mellé.Kívülröl ropogós a sajttol belülröl pedig krémes a tejtöl.
Hozzávalók:
80 dkg burgonya,20 dkg sajt,1 vöröshagyma,4 deci tej,2 tojás,8 dkg vaj,só,bors.
Készül:
A burgonyát megtisztítjuk,és lereszelyük.A vöröshagymát apróra vágjuk a vajat fölolvasztjuk. Összekevrjük a burgonyát,tejet,tojást,reszelt sajtot,hagymát,olvasztott vajat és fűszerezzük.Jól összekeverjük.
Vajjal kikent tepsibe öntjük és lefedjük alufóliával.180 fokos sütőben sütjük 45-60 percet majd az alufóliát levéve még 10 percet hogy roppogós legyen a teteje.Fölkockázzuk és tálaljuk.
Hozzávalók:
80 dkg burgonya,20 dkg sajt,1 vöröshagyma,4 deci tej,2 tojás,8 dkg vaj,só,bors.
Készül:
A burgonyát megtisztítjuk,és lereszelyük.A vöröshagymát apróra vágjuk a vajat fölolvasztjuk. Összekevrjük a burgonyát,tejet,tojást,reszelt sajtot,hagymát,olvasztott vajat és fűszerezzük.Jól összekeverjük.
Vajjal kikent tepsibe öntjük és lefedjük alufóliával.180 fokos sütőben sütjük 45-60 percet majd az alufóliát levéve még 10 percet hogy roppogós legyen a teteje.Fölkockázzuk és tálaljuk.
Нема коментара:
Постави коментар