A kedvenc süteményeim az ilyen soklaposak vékony lap vékony krém és így nagyon sok.Másnapra finom puha krémes süti.Hát ki tudna neki nemet mondani!
Hozzávalók:
Tészta:60 dkg liszt,3 tojás,20 dkg cukor,5 dkg zsír,1 sütőpor.
Krém:8 deci tej,3 vaniliás puding,2 vaniliás cukor,20 dkg cukor,10 dkg fehér csokoládé,25 dkg vaj.
Készül:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk majd 7 lapot sütünk belőle 27x34 cm tepsi hátulyán.Csak először kell megkeni és meglisztezni a tepsit 180 fokon sütjük de vigyázzunk hogy világosak maradjanak.
A tejben megfőzzük a pudingot amit kikevertünk a cukorral és a vaniliás cukorral,majd a tűzröl levéve hozzáadjuk az apróra tördelt csokoládét és jól elkevrjük benne.Mikor kihült hozzáadjuk a habosra kevert vajat.
Kitöltjük a lapokat vele.a lapokat és hagyjuk egy éjszakát hogy megpuhulyon.Másnap a tetejét megszórjuk porcukorral és fölszeletelyük.
Hozzávalók:
Tészta:60 dkg liszt,3 tojás,20 dkg cukor,5 dkg zsír,1 sütőpor.
Krém:8 deci tej,3 vaniliás puding,2 vaniliás cukor,20 dkg cukor,10 dkg fehér csokoládé,25 dkg vaj.
Készül:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk majd 7 lapot sütünk belőle 27x34 cm tepsi hátulyán.Csak először kell megkeni és meglisztezni a tepsit 180 fokon sütjük de vigyázzunk hogy világosak maradjanak.
A tejben megfőzzük a pudingot amit kikevertünk a cukorral és a vaniliás cukorral,majd a tűzröl levéve hozzáadjuk az apróra tördelt csokoládét és jól elkevrjük benne.Mikor kihült hozzáadjuk a habosra kevert vajat.
Kitöltjük a lapokat vele.a lapokat és hagyjuk egy éjszakát hogy megpuhulyon.Másnap a tetejét megszórjuk porcukorral és fölszeletelyük.
Nagyon guszta, ezt a sütit én is szeretném! Megsütni a sok lapot jó kis munka?:-)) Nagyon finom lehet!
ОдговориИзбришиKöszönöm Éva.Én szeretm mikor valami aprólékos és több munka van vele persze ha van időm.
ИзбришиDe itt elég gyorsan megvannak a lapok mert mire kisül az egyik kinyújtom a másikat és a sült lapot tálcára csúsztatom a nyerset a sodrófával átviszem és mehet is sülni.Kb.30-40 perc alatt begyúrva és kisütve.
mmmmmmmmmmmm divno!!!
ОдговориИзбришиPreedivan kolac... Obozavam Belu pitu!
ОдговориИзбришиHvala vam.
ОдговориИзбришиÖrülök hogy tetszik,remélem jól fogod érezni magad nállam.Üdv.
ОдговориИзбришиNikad nisam pravila ovu belku ali mi prosto miriši vanila u nosu:-)Pinujem je je za zimu:-)
ОдговориИзбриши