Nagyon finom szerintem még finomabb mint a bolti és úy korigálhatom ahogy akarom adhatok hozzá diót,mogyorót kevesebb vagy több csokoládét,aszalt gyümölcsöt,fehér csokit...
Hozzávalók:
18 dkg vaj,25 dkg cukor,2 tojás,2 tasak vaniliás cukor,1 csapott kiskanál szódabikarbóna,30 dkg liszt, 20 dkg tejes csokoládé.
Készül:
A vajat kikeverjük a cukorral és a vaniliás cukorral (a vaj 20 percet legyen szobahőmérsékleten). Hozzáadjuk egyenként a tojásokat,majd a lisztel öszekevert szódabikarbónát és vágül az apróra vagdalt tejes csokoládét.
Zsírpapíra kánálal halmokat rakunk amit picit lelapítunk és hűtőszekrénybe tesszük 30 percre.A sütőt előmelegítjük 180 fokra és megsütjük a kekszeket.Hagyjuk a tepsiben kihülni,mivel mikor kisül akkor puha de mikor meghül megkeményedik.
Hozzávalók:
18 dkg vaj,25 dkg cukor,2 tojás,2 tasak vaniliás cukor,1 csapott kiskanál szódabikarbóna,30 dkg liszt, 20 dkg tejes csokoládé.
Készül:
A vajat kikeverjük a cukorral és a vaniliás cukorral (a vaj 20 percet legyen szobahőmérsékleten). Hozzáadjuk egyenként a tojásokat,majd a lisztel öszekevert szódabikarbónát és vágül az apróra vagdalt tejes csokoládét.
Zsírpapíra kánálal halmokat rakunk amit picit lelapítunk és hűtőszekrénybe tesszük 30 percre.A sütőt előmelegítjük 180 fokra és megsütjük a kekszeket.Hagyjuk a tepsiben kihülni,mivel mikor kisül akkor puha de mikor meghül megkeményedik.
Нема коментара:
Постави коментар