vanilla

уторак, 11. септембар 2012.

Parmezán pogácsa



Hozzávalók:
3 deci tej,3 kiskanál cukor,1 kiskanál só,4 dkg élesztő,2 evőkanál házi tejföl,1 evőkanál zsír,5 dkg parmezán,65-70 dkg liszt.
1 tojás,5 dkg reszelt sajt.
Készül:
A langyos tejben fölolvasztjuk a cukrot és fölfutatjuk benne az élesztőt.Hozzáadjuk a tejfölt,zsírt,a parmezánt,lisztet és a sót majd jól bedagasztjuk.Hagyjuk 1 órát hogy duplájára kelni.Kinyújtjuk 1 cm vastagra,kiszaggatjuk zsírpapirral bélelt tepsibe rakjuk megkenyjük tojással és megszórjuk reszelet sajtal majd 180 fokos sütőben szép pirosra sütjük.





Нема коментара:

Постави коментар