Megyünk sorban tovább a tálcán.A negyedik süti ez a fánk.Csak nem tudom miért fánk mikor ahoz semmi köze.Ez volt az eredeti neve meg is hagytam nem körösztöltem át.
Hozzávalók:
Tészta: 30 dkg liszt,18 dkg margarin,5 evőkanál cukor,10 dkg darált dió,1 tojás.
Krém: 1 vaniliás puding,4 dl tej,12,5 dkg vaj,3 szelet csokoládé.
Készül:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,majd 0,5 cm vastagra kinyújtjuk.Pálinkáspohárral vagy kisebb pogácsa szaggatóval kiszagatjuk (nállam most szögletes).Zsírpapírral bélelt tepsibe rakjuk és 180 fokon világosra sütjük.
A pudingot megfőzzük a tejben majd hozzáadjuk a csokoládét és addig kevergetjük míg el nem olvad majd hidegre téve hagyjuk kihülni.A hideg krémhez hozzáadjuk a habosra kevert vajat.A krémmel 2 kalácsot összeragasztunk tortadíszítő segítségével.Megszórjuk porcukorral és hagyuk egy éjszakát megpuhulni.
Hozzávalók:
Tészta: 30 dkg liszt,18 dkg margarin,5 evőkanál cukor,10 dkg darált dió,1 tojás.
Krém: 1 vaniliás puding,4 dl tej,12,5 dkg vaj,3 szelet csokoládé.
Készül:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,majd 0,5 cm vastagra kinyújtjuk.Pálinkáspohárral vagy kisebb pogácsa szaggatóval kiszagatjuk (nállam most szögletes).Zsírpapírral bélelt tepsibe rakjuk és 180 fokon világosra sütjük.
A pudingot megfőzzük a tejben majd hozzáadjuk a csokoládét és addig kevergetjük míg el nem olvad majd hidegre téve hagyjuk kihülni.A hideg krémhez hozzáadjuk a habosra kevert vajat.A krémmel 2 kalácsot összeragasztunk tortadíszítő segítségével.Megszórjuk porcukorral és hagyuk egy éjszakát megpuhulni.
Нема коментара:
Постави коментар