vanilla

уторак, 6. новембар 2012.

Háromszoros élvezet

Finom krémes süti.


Hozzávalók:
Tészta:6 tojásfehérje,20 dkg cukor,15 dkg darált dió,2 evőkanál zsemlemorzsa,3 dkg liszt,1 sütőpor.
Krém:6 tojássárgája,25 dkg cukor,2 vaniliás puding,7 deci tej,25 dkg margarin,10 dkg csokoládé,20-25 dkg petit keksz.
Készül:
A tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral majd kanalanként  hozzáadjuk az összekevert zsemlemorzsát,diót,lisztet és a sütőport.Kikent kilisztetzett tepsibe símítjuk és 180 fokon megsütjük.Hagyjuk a tepsiben.
A krémhez a 7 deci tejben megfőzzük a tojássárgája,puding és cukor keverékét.Mikor megfőt hagyjuk kihülni.A margarint habosra keverjük és hideg krémhez adjuk.Majd két részre osztjuk és az egyik feléhez hozzáadunk 10 dkg olvasztott csokit.A tésztára rákenyjük a sárga krémet erre egy sor tejbe áztatott petit kekszet.A tetejére a csokis krém jön majd megszórjuk darált dióval.






Нема коментара:

Постави коментар