Finom leves.Nálunk mindennap van valmijen leves.A kisebbik kisfiamnak csak sárgarépa legyen benne ő megvan elégedve már.A nagyobbik az amenyire válogat nálla örülök hogyha megeszi nem is köll hogy tetszen neki.
Hozzávalók:
20 dkg csírkemell,1 nagyobb sárgarépa,1 zöldség,10 dkg borsó,1 vöröshagyma,1 gerezd foghagyma,1 paprika,só,bors,petrezselyemzöld,1 tyúkhúsleves kocka,1 evőkanálnyi apróra vagdalt kapor,1 tojás,1 kis tejföl.
Készül:
Kevés zsíron megfonyasztjuk az apróra vagdalt vörös és foghagymát.Hozzáadjuk a fölkarikázott sárgarépát és zöldséget,borsót,fölkockázott paprikát és a csírkemellet,leveskockát sózzuk és borsozzuk.Fölöntjük vízzel hogy elepje és lassú tűzön készre főzzük.Tűzröl levéve hozzáadjuk az apróra vagdalt petrezselymet és kaprot,majd a kikevert tojás és tejfelt.Visszateszük a tűzre még egy percre. Föltálaljuk.
Hozzávalók:
20 dkg csírkemell,1 nagyobb sárgarépa,1 zöldség,10 dkg borsó,1 vöröshagyma,1 gerezd foghagyma,1 paprika,só,bors,petrezselyemzöld,1 tyúkhúsleves kocka,1 evőkanálnyi apróra vagdalt kapor,1 tojás,1 kis tejföl.
Készül:
Kevés zsíron megfonyasztjuk az apróra vagdalt vörös és foghagymát.Hozzáadjuk a fölkarikázott sárgarépát és zöldséget,borsót,fölkockázott paprikát és a csírkemellet,leveskockát sózzuk és borsozzuk.Fölöntjük vízzel hogy elepje és lassú tűzön készre főzzük.Tűzröl levéve hozzáadjuk az apróra vagdalt petrezselymet és kaprot,majd a kikevert tojás és tejfelt.Visszateszük a tűzre még egy percre. Föltálaljuk.
Нема коментара:
Постави коментар