vanilla

четвртак, 17. мај 2012.

Gomba fasírt

Egy húsmentes napon finom sült burgonya mellé.Meleg nyári napon gyorsan elkészíthető finom salátával.


Hozzávalók:
40 dkg gomba,2-3 szelt kenyér,tej,1 tojás,só,bors,pirospaprika,petrezseljem,2 gerezd foghagyma.Zsemlemorzsa,szezámmag,olaj.
Készül:
A gombát lereszeljük,majd összekeverjük  a tejben áztatott (kinyomkodott) kenyérrel,sóval,borssal, pirospaprikával és az apróra vagdalt petrezselyemmel és foghagymával.Fasírtot formálunk belőle megforgatjuk zsemlemorzsa és szezámmag keverékében majd forró olajban kisütjük.


1 коментар:

  1. Szia, nem tudom láttad-e, a Blogkóstolóban neked a Nassoló naplopó blog jutott. Részletek nálam a blogon:)

    ОдговориИзбриши