Finom könyen elkészíthető ebéb finom friss salátával.
Hozzávalók:
40 dkg darált hús,1 fej vöröshagyma,1 gerezd foghagyma,1/2 evőkanál liszt,só,bors,1 tojás,petrezselyem.
Rizs,1 póréhagyma,1 nagy sárgarépa,1 szelet szalonna,petrezselyem.Húsleves alaplé.
Készül:
A darált összekeverjük az apróra vagdalt vörös és foghagymával,lisztel,sóval,borsal,tojással és az apróra vagdalt petrezselyemmel.Fasírtot formálunk belőle és forró zsírban kisütjük.A zsírral amiben sült kikenyünk egy magas falú tepsit,a maradékban kisütjük az apróra vagdalt szalonnát hozzáadjuk a póréhagymát és a reszelt sárgarépát.Megfonyasztjuk majd hozzáadjuk a megmosott rizst is (sózzuk borsozzuk).Addig dinszteljük míg a rizs üveges lesz.Beleöntjük a tepsibe ráhelyezzük a fasírtokat fölöntjük leveslével és 180 fokon sütjük a sütőben.Mikor beitta a rizs a levest ha még ropog öntünk rá,viszatoljuk sütlni és készre sütjük.
Hozzávalók:
40 dkg darált hús,1 fej vöröshagyma,1 gerezd foghagyma,1/2 evőkanál liszt,só,bors,1 tojás,petrezselyem.
Rizs,1 póréhagyma,1 nagy sárgarépa,1 szelet szalonna,petrezselyem.Húsleves alaplé.
Készül:
A darált összekeverjük az apróra vagdalt vörös és foghagymával,lisztel,sóval,borsal,tojással és az apróra vagdalt petrezselyemmel.Fasírtot formálunk belőle és forró zsírban kisütjük.A zsírral amiben sült kikenyünk egy magas falú tepsit,a maradékban kisütjük az apróra vagdalt szalonnát hozzáadjuk a póréhagymát és a reszelt sárgarépát.Megfonyasztjuk majd hozzáadjuk a megmosott rizst is (sózzuk borsozzuk).Addig dinszteljük míg a rizs üveges lesz.Beleöntjük a tepsibe ráhelyezzük a fasírtokat fölöntjük leveslével és 180 fokon sütjük a sütőben.Mikor beitta a rizs a levest ha még ropog öntünk rá,viszatoljuk sütlni és készre sütjük.
Нема коментара:
Постави коментар