vanilla

уторак, 22. мај 2012.

Darás palacsinta

Anyum egyszer készített így palacsintát és csak nekem tetszett a töbség nem volt vele anyira elragatatva. Eszembe jutott hogy jó volna már újbol mert nem volt már tizenéve de valamivel fel kell turbózni mert még akkor hiányoltam belőle valamit.Fúúú nagyon jó lett a fiúk és a Drágám is el voltak ragadtatva így biztossan töbször el lesz készítve.


Hozzávalók:
palacsinta kisütve,búzadara minden palacsintára egy csapott evőkanálnyi,3 vaníliás cukor,cukor (hát ez ízlés szerint nem mértem kb.1 csapott evőkanálnyi palacsintánként),5 deci tejszín,4-5 deci tej,1 evőkanál vanília kivonat.
Készül:
A búzadarát összekeverjük a cukorral és a vaniliás cukorral minden palacsintát megszórunk vele 1 evőkanálalal az egész palacsintát meghintjük.Föltekerjük majd kikent (ha van vaj akkor aval mert finomabb) tepsibe rakjuk egymás mellé.A tejszínt összekeverjük a tejjel és a vanília kivonattal majd a palacsintákra öntjük (el kell hogy lepje a palacsintákat ha kilóg vlamajeik akkor öntünk mág egy pici tejet hozzá).Forró sütőben 180 fokon megsütjük mikor színt kap a teteje meg beitta a tejet akkor kész.


1 коментар: