vanilla

четвртак, 3. мај 2012.

Argentínai csevap

Ez nem csak hogy finom hanem zsebspóroló is.Mivel amennyi hús anyi burgonya megy hozzá.


Hozzávalók:
40 dkg csirke darált hús,40 dkg héjában főt burgonya,1 fej vöröshagyma,1tojás,1 gerezd foghagyma, só, bors,ételítesítő.
Tartár szósz:
1 deci tejföl,2 deci majonéz,2-3 savanyú uborka.
Készül:
A darált húshoz adjuk az apróra vagdalt vörös és foghagymát.Ízesítjük,sózzuk és borsozzuk.Majd a hozzáreszeljük a héjában főt burgonyát és a tojást.Jól összedolgozzuk és csevappá formázzuk megforatjuk lisztben és forró olajban kisütjük.
A szószhoz összekeverjük a tejfölt a majonézt és az apróra vagdalt savanyú uborkát.


1 коментар:

  1. Интересные питание.
    Húshoz krumpli. Végül is a fasirthoz is kerül beáztatott zsemle. Jó a mártogatós is.

    ОдговориИзбриши